poniedziałek, 1 września 2014
Sałatka z tuńczyka i kapusty czerwonej polana sosem paprykowym
Porcja dla: 2 osób
Koszt jednej porcji: 2,95 zł
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki:
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 2 szklanki kapusty czerwonej
- 3 łyżki stołowe jogurtu naturalnego 0% (Sokólski z Reala)
- 1 1/2 łyżeczki papryki mielonej słodkiej
Przygotowanie krok po kroku:
01. Kapustę drobno posiekaj i wrzuć do miski.
02. Odlej sos własny z tuńczyka i dodaj go do kapusty.
03. W salaterce lub szklance rozrób sos z jogurtu i papryki. Dodaj do miski z pozostałymi składnikami.
04. Całość dokładnie wymieszaj.
Smacznego!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz